Ολοκληρωμένες κατασκευές

H Building Future Constructions δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αναλαμβάνοντας το σύνολο της διαδικασίας εκτέλεσης της ανέγερσης της οικίας σας, από το στάδιο της εύρεσης του οικοπέδου έως και την ολοκλήρωση της κατασκευής και πλήρης λειτουργίας αυτού. Επίσης αν για κάποιο λόγο η κατασκευή σας έχει ξεκινήσει εκτός της δικής μας συνεργασίας, θα μελετήσουμε μαζί τις λεπτομέρειες της. Θα καταλήξουμε σε διαθέσιμες λύσεις για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεστε. 

Μαζί θα πραγματοποιήσουμε την εύρεση του κατάλληλου οικοπέδου. Ανάμεσα από πολλές επιλογές οικοπέδων, άλλα σε προνομιούχες θέσεις, άλλα πιο οικονομικά, μεγάλα ή μικρά θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 

Έπειτα κατόπιν επικοινωνίας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την “OCF”. Η ”OCF” (Option Construction Form,Φόρμα Επιλογών Κατασκευής) αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τον χώρο των κατασκευών. Πρόκειται για μια φόρμα τόσο ολοκληρωμένη και εμπλουτισμένη με επιλογές κατασκευής για το σπίτι σας που θα σας καλύψει απόλυτα. Θα την βρείτε στην καρτέλα «φτιάξε το δικό σου». Η φόρμα αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να σταλεί σε μας για να αξιολογηθεί και να δημιουργηθεί μια προσφορά μοναδική για εσάς. 

Κατόπιν λοιπόν της αποδοχής της προσφοράς με βάση την OCF θα υπογράψουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό της κατασκευής. Έπειτα θα βεβαιωθείτε για την ασφάλιση του έργου. Θα προωθήσουμε την διαδικασία της λήψης δανείου, και φυσικά θα μελετήσουμε και θα εκδώσουμε την οικοδομική άδεια. 

Οι εργασίες θα προχωράνε και εσείς θα ενημερώνεστε συνεχώς για την εξέλιξη τους. Το έργο θα αποπερατωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος. Έπειτα θα γίνει η παράδοσή του με το κλειδί στο χέρι σας.. 

Όπως καταλαβαίνετε οι κατασκευές είναι το επάγγελμά μας. Η πολυετής εμπειρία μας υπέδειξε να ακολουθήσουμε μια πολιτική διαφάνειας προς τον πελάτη με καθαρά συμβόλαια και γραπτές αναλυτικές συμφωνίες. Θα αναλάβουμε με χρονοδιαγράμματα και μοναδικούς στόχους την έγκαιρη κατασκευή και την αμείωτη ποιότητα της νέας σας οικίας ή του νέου σας επαγγελματικού χώρου. Θα διαχειριστούμε και θα διοικήσουμε το έργο μέχρι και την παράδοση του «με το κλειδί στο χέρι». 

Διαθέτουμε τους κατάλληλους συνεργάτες και τα τεχνικά συνεργεία για ανακαινίσεις κατοικιών αλλά και ανακαινίσεις καταστημάτων, ξενοδοχείων και γενικότερα επαγγελματικών χώρων. Δεν περιοριζόμαστε σε απλές λύσεις ανακαίνισης αλλά σε συνδυασμούς νεωτερισμών, αρχιτεκτονικών, πρωτοποριακών στοιχείων. Όμορφες γύψινες δημιουργίες, έξυπνες λύσεις αρχιτεκτόνων και μηχανικών εσωτερικών χώρων, πανέμορφα σταμπωτάεξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα, ακριβές δημιουργίες σε πισίνες, εκθαμβωτικούς κήπους με πανέμορφα σπάνια και μη φυτά, εξωτερικούς χώρους ψησίματος, οικολογικές λύσεις σε θέρμανση και ψύξη, λύσεις γεωθερμίας και θεμελειακής γείωσης, δυνατότητα για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάνελ διασύνδεσης με παροχέα ηλεκτρισμού και πολλά άλλα. Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο των κατασκευών μας είναι η μελέτη ενός συγκεκριμένου χώρου και η δημιουργία αλληλεπιδραστικού χώρου του λεγόμενου «έξυπνου σπιτιού»

Δείτε αναλυτικά στοιχεία, πληροφορίες, και λεπτομέρειες των επιλογών που θα συναντήσετε σε μας στην καρτέλα «υπηρεσίες».