Η εταιρία

Η Building Future δημιουργήθηκε με σκοπό να κτίσει το δικό σας μέλλον, με οικολογικές προδιαγραφές και μελετημένο σύγχρονο αυτοματισμό. 

Το όραμα αυτό επιτυγχάνεται, χάρη στην πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών και των συνεργατών μας, τη διαρκή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων και τη διάθεση για ολοκληρωμένη δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια. 

Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο μας σαν Έργο Τέχνης, κάθε φορά μοναδικό, απεικονίζοντας τα θέλω του ιδιοκτήτη του στην κατοικία ή τις ανάγκες του επιχειρηματία στους επαγγελματικούς χώρους. Αυτός είναι και ο λόγος που κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας. Αναλαμβάνοντας το πρώτο στάδιο, την ανεύρεση του κατάλληλου χώρου οικοδόμησης (οικοπέδου) και φτάνοντας στο τελικό, παραδίδοντας υπεύθυνα το κλειδί στο χέρι. Ακόμη αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο σε ότι στάδιο και αν βρίσκεται. 

Η Building Future δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και της Αττικής. Περιοχές προσεκτικά επιλεγμένες για την γεωγραφική τους υπεροχή και πρώτες στις εκτιμήσεις αρεσκείας των πελατών της, καθώς παρέχουν την ποιότητα ζωής που αναζητά ο καθένας μας. 

Μπροστά στις νέες περιβαλλοντικές προκλήσεις που συναντάμε ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας, δημιουργείται η ανάγκη νέου οικολογικού σχεδιασμού και οικολογικής δόμησης. Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική και ο ενεργειακός σχεδιασμός που τηρούμε εξΆ ολοκλήρου στις κατασκευές μας, επιτυγχάνει την εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων μας. Οι οικολογικές λύσεις, σε συνδυασμό με το οικιακό σύστημα αυτοματισμού συντελούν το σπίτι του μέλλοντος, 
το Έξυπνο Σπίτι

Στη Building Future όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και με αξιοπιστία, με τις νέες μεθόδους σχεδίασης επιλογής χώρου που προτείνει στον πελάτη της! Πρόκειται για δύο φόρμες κατασκευής, προσαρμοσμένες για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο αντίστοιχα, τα οποία θα βρείτε αναλυτικά στην καρτέλα Φόρμες Κατασκευών

Εμείς κατασκευάζουμε με αίσθημα ευθύνης την κατοικία σας, το εξοχικό σας, ή το επαγγελματικό σας χώρο. 
Εσείς επενδύετε αποδοτικά, με ασφάλεια και απολαμβάνετε άνεση, πολυτέλεια, ανθεκτικότητα και σιγουριά!